Gevitaliseerde aardbeien

Sinds 2006 gebruiken wij voor onze aardbeien gevitaliseerd kraanwater. Dit doen we met behulp van een Leliveld Vitaliser. Deze zet laag vitaal kraanwater om in hoog vitaal water. Dat is lekker gezond en verbetert de kwaliteit en productie van groenten en fruit. Er wordt niets toegevoegd aan het kraanwater!

Is water van nature niet vitaal?

Water wordt tegenwoordig continue hergebruikt, en ondanks allerlei zuiveringsprocessen laat dit onmiskenbaar zijn indrukken achter in het kraanwater. De vitaliteit neemt hierdoor af en dat heeft gevolgen voor de gezondheid. Door gebruik te maken van de Leliveld Vitaliser is het mogelijk hoog vitaal water uit de kraan te laten stromen en te gebruiken voor onze aardbeienteelt.

Hoe werkt de Leliveld Vitaliser?

De werking van een Leliveld Vitaliser is eenvoudig. Het bestaat uit een kunststof huls met daarin keramiek. In de keramiek is de natuurlijke trilling van water gebracht, zodat het de trilling van gezond water afgeeft. Door de Vitaliser in het waterleidingnet te plaatsen komt het laag vitale water langs de keramiek, neemt de gezonde trilling over en het verlaat de kraan als hoog vitaal water. Er zijn geen toevoegingen, alleen de structuur van de watermoleculen wordt gereorganiseerd.
Hier vindt u meer informatie: Aqua Aurora BV >> www.aqua-aurora.nl.

Kun je het ook proeven?

Ja, dat kun je zeker! Het water uit de kraan drinkt heel zwaar. Na behandeling met de Vitaliser drinkt het veel lichter. Vergelijk het maar met bronwater, dit drinkt ook veel lichter dan kraanwater.

Wij nodigen u uit op de Open Dag van 6 mei zelf de proef op de som te nemen!


Biologische teelt

Wij betrekken onze biologische producten via Koppert B.V. uit Berkel.

Koppert produceert en verkoopt natuurlijke vijanden voor biologische gewasbescherming.

Zij verkopen hommels voor natuurlijke bestuiving voor gebruik in professionele tuinbouw.

 

Minimale afhankelijkheid van chemische middelen

Voor het ontwikkelen van nieuwe producten en productiemethoden beschikken ze over een eigen onderzoeksafdeling.

Onderzoekers van deze afdeling
participeren in internationale
vakgerichte werkgroepen.

© TexelSites 2002 - 2006